TOFFE ROCKS  WHOLESALE & VERHUUR  COOLE CADEAUTJES 

Al 8 jaar mogen wij klanten in binnen- en buitenland verblijden met de mooiste Rocks en de meest bijzondere cadeautjes. Bij ons vind jij cadeau's met edelstenen die er mooi uitzien en een voor jou toepasselijke betekenis hebben: of het nou gaat om een verjaardag, geboorte, bruiloft, om iemand een hart onder de riem te steken of gewoon een presentje voor jezelf! De combinatie van tekst en looks staat voorop , waardoor we al jarenlang unieke producten neerzetten! Oh ja, en we houden wel van een feestje!

Eline startte haar werkende leven als militair jurist bij de Koninklijke Landmacht. Na ruim 7 jaar daar met veel trots te hebben gewerkt, koos Eline voor een leven als onderneemster: tijd voor een creatieve uitdaging en tijd voor het gezin met twee kinderen. Linda, ook moeder van twee kids, heeft van nature al veel gevoel voor styling en ontwikkelde haar fantastische gevoel voor styling in haar jaren als bloemiste en als zelfstandig fotografe.

In 2016 riepen wij samen Rockstyle in het leven: time to rock some lifes! Wij zijn er trots op om te zien dat onze concepten aanslaan bij veel verschillende winkels in binnen- en buitenland en bij onze brede doelgroep en we in staat zijn om zowel de schoonheid van de edelstenen als de mooie, bijzondere boodschap in te passen in de huidige trends! 

Voor bedrijven of events regelen we ook toffe promotionele gifts of relatiegeschenken! Verhuur van Rocks is ook mogelijk voor bruiloften, feesten of etalages/winkelinrichting.

Onze collectie is ook beschikbaar voor wholesale: https://www.rockstyle-wholesale.nl

Vul dan onderstaand formulier in, stuur een mail naar info@rockstyle.nl of bel/app naar 06-25 105 550. Je kan ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Rotterdam, dat vinden wij reuze gezellig! 

We horen graag van je!

Rock on!

Eline en Linda

 

Vernieuwen
© 2016 - 2024 Rockstyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel